Een verkoopplattegrond kan net dat verschil maken.

04-11-2015 13:49

Persoonlijk loop ik hier best vaak tegen aan. Je ziet een leuke woning op een huizensite staan. Bij de advertentie staan mooie foto`s en een goede omschrijving. Maar toch, je krijgt niet echt een goed beeld van de woning. Je gaat puzzelen met de foto`s. Deze is daar genomen vanuit die hoek en dit is weer een andere foto van dezelfde ruimte. Je plakt ze in gedachten in elkaar, om zo een goed beeld te vormen.

Hoeveel makkelijker zou het zijn als de verkopende partij gewoon een plattegrondje van de woning toe zou voegen aan de advertentie. Kleine moeite en geeft zoveel meer duidelijkheid. Het geeft inzicht in de indeling en afmetingen van de ruimten. Men kan zo een goed vergelijk maken, zijn de leefruimten groter dan die van mijn huidige woning of passen mijn meubels allemaal wel in de woonkamer? Maar ook bijvoorbeeld is het mogelijk om een wandje door te breken en zo verschillende ruimten samen te voegen. Of bied de woning de mogelijkheid tot een eventuele uitbreiding of overkapping?

Ook een kadastraal kaartje / situatie tekening van het perceel kan een waardevolle toevoeging zijn. Zo zie je in een oogopslag de oppervlakte van het perceel en de omliggende bebouwing en oriëntatie.

Bijna alle huizenwebsites bieden bij een advertentie de mogelijkheid aan om een plattegrond (PDF of JPG formaat) toe te voegen. Maak hier dus zeker gebruik van! Dit geeft potentiële kopers de mogelijkheid om alle voor- en nadelen van de woning op een rijtje te zetten. En misschien maakt dit net het verschil!

Bovendien hoeft een verkoopplattegrond en / of kadastraal kaartje helemaal niet duur te zijn. Buro Toetz maakt mooie verkoopplattegronden voor een vriendelijke prijs en met gratis 3d model.

Meer info vind je op deze website. Vragen?   Neem gerust contact met ons op.  

 

Terug